Konferencija za novinare: Naša stranka pobjeđuje bez obzira na izlaznost, bila ona velika ili mala

Nakon velikog uspjeha u drugom izbornom ciklusu zaredom, predstavnici Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Dubrovačko-neretvanske županije održali su konferenciju za medije na kojoj su zahvalili svim biračima koji su poklonili povjerenje HDZ-u na izborima za Europski parlament održanima u nedjelju, 9. lipnja.

Predsjednik ŽO HDZ-a DNŽ Blaž Pezo istaknuo je kako je jasno da dobra politika naše stranke pridonosi odličnim izbornim rezultatima.

‘Realiziramo ključne infrastrukturne projekte, naša Vlada je iznimno uspješna i to svakako doprinosi i dobrom rezultatu. Moram naglasiti ovdje i da smo, bez obzira na neke priče oporbe, pokazali da HDZ pobjeđuje bez obzira na izlaznost, bez obzira bila ona velika ili mala’, rekao je predsjednik ŽO Pezo.

Saborski zastupnik, gradonačelnik Dubrovnika i predsjednik GO HDZ-a Dubrovnik Mato Franković također je zahvalio svim sugrađanima koji su našoj stranci poklonili povjerenje.

‘HDZ u Dubrovniku pobjeđuje već 13. izborni ciklus zaredom. Od lokalnih izbora, parlamentarnih, europarlamentarnih, izbora za mjesne odbore i gradske kotare-mi ne znamo za poraz’, poručio je Franković.

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako odličnim izbornim rezultatima zasigurno doprinosi i dobar rad na lokalnoj i regionalnoj razini.

‘Od ukupno 22 jedinice lokalne samouprave u našoj županiji, mi evo druge izbore zaredom,pobjeđujemo u njih 20! To je odličan rezultat i pokazuje da imamo i kvalitetne programe, u ovom konkretnom slučaju i odlične europske politike koje naša Vlada i Hrvatska demokratska zajednica nastavlja provoditi!’, poručio je župan.konf1

hdz

hdz

hdz

hdz