U prepunoj dvorani Hotela Rixos Libertas održano predstavljanje kandidata

 

rixos01
U Dubrovniku je u petak 28.06. održano predstavljanje kandidata tima #ZajednoZaSveIzazove na unutarstranačkim izborima koji će biti održani 13. srpnja.
Tim predvodi predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, za zamjenika predsjednika i ovaj puta kandidira se Tomo Medved, a za potpredsjednike Branko Bačić, Oleg Butković, Zdravka Bušić i Ivan Anušić!
Kroz predstavljanje i svoj program za novi mandat, kandidati su podsjetili i na sve uspjehe i projekte koji su iza ove Vlade i ovog tima.
Predstavljanju , kojemu su domaćini bili predsjednik ŽO HDZ DNŽ Blaž Pezo i predsjednik GO HDZ, saborski zastupnik i gradonačenik Dubrovnika Mato Franković, nazočio je i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, potpredsjednica EPP-a i Europske komisije Dubravka Šuica, ministri Davor Božinović i Marija Vučković, predsjednik GO HDZ Metković, gradonačelnik Metkovića i saborski zastupnik Dalibor Milan, župan Nikola Dobroslavić, državni tajnici Zrinka Raguž i Frano Matušić, predsjednik Hrvatske zajednice općina i član Predsjedništva HDZ-a Božo Lasić te predsjednici gradskih i općinskih organizacija, gradonačelnici i načelnici, članovi Županijskog odbora i brojni članovi stranke.

hdz

hdz

hdz

hdz